Helppo rakennusprojekti lähtee ideasta

Tontin hankkiminen

Oletko löytänyt sopivan tontin kodillesi? Ennen kauppakirjan kirjoittamista kannattaa varmistaa, että tontin rakennettavuus, kaavanmukaisuus, rakennusluvan saaminen sekä esimerkiksi vesi- ja tieyhteydet ovat kunnossa. Mikäli sopivaa tonttia ei tunnu löytyvän tai jo olemassa olevan tontin kanssa on vaikea päästä alkuun, niin meiltä saat apua sekä tontin hankintaan että sen raivaamiseen!

Luonnokset ja tarjous

Uuden kodin hahmotteleminen alkaa arkkitehdin tekemästä luonnossuunnitelmasta, joka kokoaa yhteen toiveesi ja tarpeesi sekä rakennuspaikan asettamat ja muut mahdolliset vaatimukset – budjettiasi unohtamatta. Jos otat kauttamme myös sisustussuunnittelun, saat kotiisi toimivimmat pohjaratkaisut ja sopivimmat materiaalit. Kun luonnos hyväksytty, annamme sinulle koko rakennusprojektin toteuttamisesta tarjouksen, joka pitää projektin loppuun saakka.

Luvat ja liittymäsopimukset

Neuvomme sinua niin rakennuslupa- ja muissa lupa-asioissa sekä erilaisissa rakentamisen yksityiskohdissa, jotta ennakko-odotukset ja budjettiarvio kohtaisivat mahdollisimman tarkasti. Vastaamme tarkkojen lupakuvien ja -piirustusten suunnittelusta luonnossuunnitelman pohjalta. Entä millaisia liittymiä ja liittymäsopimuksia kotiisi tarvitset? Me autamme kartoittamaan ja solmimaan tarvittavat liittymäsopimukset.

Rakenne- ja LVI-suunnittelu

Kestävään rakentamiseen tarvitaan laadukkaat rakenne- ja LVIS-suunnitelmat, joissa huomioidaan sekä asiakkaan toiveet ja tarpeet että ympäristön asettamat vaatimukset. Opastamme sinua sopivien materiaalien valinnassa koko rakennusprojektin ajan: pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme suositella laadukkaita ja Suomen olosuhteissa varmasti kestäviä tuotteita.

Aloituskokous

Aloituskokous on rakennusluvassa määrättävä kokous, joka järjestetään rakentamisessa säädetyn huolehtimisvelvollisuuden täyttämiseksi. Aloituskokoukseen osallistuvat aina rakennushankkeeseen ryhtyvä tai tämän edustaja, vastaava työnjohtaja sekä rakennuskohteen pääsuunnittelija.

Rakentaminen

Kun alkuvalmistelut on tehty, itse rakentaminen voi alkaa. Hoidamme kaikkien tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnan ja kuljetuksen rakennuskohteeseen sovitussa aikataulussa, ja vastaamme työvaiheiden toteutuksesta järjestelmällisesti ja sujuvasti koko projektin ajan. Joustavan palvelumme ansiosta meillä ei mene sormi suuhun, vaikka projektin edetessä kohdattaisiin suurempiakin muutoksia – me teemme työmme huolella ja autamme sinua aina, kun tarvitset apua.

Valmista!

Kun rakentaminen on loppusuoralla, tarkastamme ja viimeistelemme vielä työmme jäljen sekä teemme tarvittavat laadunvarmennukset, kuten tiiviysmittaukset. Sen jälkeen on sinun vuorosi – astu uuteen kotiisi ja nauti! P.S. Vaikka talosi on valmis, voimme auttaa myös jatkossa. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset rivakoita ammattilaisia esimerkiksi talosi vuosikorjaukseen tai huoltotarkastukseen.