Laatutalot-tiimi

KARI YLÖNEN, Rakennusmestari, yrittäjä

Olen Kari Ylönen, rakennusalan ammattilainen vuodesta 1996. Alkuperäisesti yrittäjänä aloittanut, olen kehittynyt monipuoliseksi asiantuntijaksi alalla, erikoistuen uudisrakentamiseen ja toimien myös Kosteudenhallintakoordinaattorina. Koulutukseltani olen Rakennusmestari, joka on laajentanut osaamistaan kustannuslaskennan ja projektijohtamisen aloilla.

Projektijohtaminen on erityisenä intohimona minulle, ja olen hankkinut syvällistä tietämystä ja taitoa tässä osa-alueessa, tuoden näin merkittävää lisäarvoa jokaiseen työskentelemääni projektiin. Olen kokenut työnjohtaja, jolla on laaja kokemus monista rakennushankkeista. Tämä kokemus on opettanut minulle rakennusprosessin kaikki vaiheet arvokkaasti ja käytännönläheisesti.

Asiakaspalvelu on minulle erittäin tärkeää. Pyrin aina varmistamaan asiakkaideni tyytyväisyyden ja hyvän informaation saannin projektin jokaisessa vaiheessa. Rakennusprojektien kokonaisvaltainen hallinta on vahvuuteni, ja nautin nähdessäni, kuinka visio muuttuu todellisuudeksi – laadukkaaksi ja kestäväksi rakennukseksi.

Olen sitoutunut jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja pysyn ajan hermolla seuraten uusimpia rakennusteknologioita ja -trendejä. Tavoitteenani on tarjota asiakkailleni korkeatasoista palvelua, varmistaa projektien sujuva eteneminen ja taata lopputuloksena kestävät, laadukkaat rakennukset.

Yhteystiedot:

kari.ylonen@kslaatutalot.fi

+358 400 992 509

SIIRI TURPEINEN, Arkkitehti SAFA

Olen intohimoinen kansainvälisen koulutuksen Glasgow’ssa ja Venetsiassa käynyt arkkitehti. Erityisosaamisen on pientalojen suunnittelussa. Vuodesta 2019 toiminut asumisen ja maaseutuympäristön kehittämishankkeissa, yhdistäen taitavasti budjettitietoisuuden ja kestävät, asiakaslähtöiset ratkaisut.

Suunnittelufilosofiani perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun, jossa paikalliskontekstiin syventyminen on avainasemassa. Pyrin luomaan tiloja, jotka henkivät harmoniaa ja ajattomuutta, jotka ovat esteettisesti elämyksellisiä, sekä parantavat asukkaiden elämänlaatua. Äänimaailma, materiaalivalinnat tuoksuineen ovat keskiössä luomissani kodeissa, joiden elämyksellisyyttä valon ja varjon leikki syventävät.

Monikulttuuriset kokemukseni näkyvät suunnittelutyylissäni, joka on syvästi juurtunut kestävän kehityksen periaatteisiin. Asiakkaani toiveisiin ja unelmiin vastaten, luon tiloja, jotka inspiroivat ja kestävät – paikkoja, joissa jokainen hetki on mieleenpainuva ja jotka ylittävät odotukset ja mukautuvat elämän jatkuviin muutoksiin.

Yhteystiedot:

siiri.turpeinen@atelieraito.com

+358 50 303 0086

PASI AALTONEN, yrittäjä

Hei, olen Pasi, kokenut rakennusalan ammattilainen, jolla on 18 vuoden kokemus erityisesti omakotitalojen parissa. Viimeiset kaksi vuotta olen viettänyt yrittäjänä, keskittyen syvällisesti uudisrakentamiseen.

Rakennusprojektien johtaminen on sydämeni työ, ja teen sitä suurella intohimolla ja ammattitaidolla. Asiakkaat ovat minulle kaiken keskiössä, ja olen tunnettu kyvystäni kommunikoida tehokkaasti ja empaattisesti suoraan työmailla.

Työssäni korostan aina tarkkuutta ja huolellisuutta sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Laadukkaat, kestävät ratkaisut ovat toimintani ytimessä, ja jokainen projekti on minulle tilaisuus näyttää intohimoni ja osaamiseni rakennusalalla. Tule tutustumaan, ja anna minun auttaa sinua rakentamaan unelmiesi koti!

Yhteystiedot:

pasi.aaltonen@kslaatutalot.fi

+358 400 398 386