Väinölän Kalliola, Jyväskylä

Kolmen asunnon kohde

 

Tämä kolmen asunnon rivitalo rakentuu halutulle asuinalueelle Jyväskylän Väinölään (Kalliolantie 4c). Arkkitehti Siiri Turpeisen suunnittelema rivitalokokonaisuus on istutettu etelän auringosta nauttivalle rinnetontille, luoden jokaiselle asunnolle yksityisen pihan, mutta synnyttäen myös mahdollisuuden yhteisöllisyyteen asukkaiden kesken. Takapihan suurilla terasseilla voi päivää paistatella ja harrastaa kaupunkiviljelyä idyllisen pientalo naapuruston sykkeessä.

Taloyhtiössä on suuri kolmen auton autokatos, johon jää tilaa myös muiden harrastevälineiden säilytykseen. Lisäksi jokaisella asunnolla on oma tilava varasto, jonka yhteydessä on arkieteinen  – nämä kodit sopivat siis aktiivisen elämän harrastajien tarpeisiinkin. Suurin asunnoista omaa jaetun autokatoksen lisäksi oman autokatoksen aivan sisäänkäynnin vieressä.

Säilytystilojen laatuun on panostettu myös sisätiloissa, makuuhuoneissa on tilavat vaatehuoneet, sekä jokaisella asunnolla on kodinhoitohuone kylpyhuoneen ja varaston läheisyydessä, helpottaen näin arjen toiminnallisuutta. Luksusta arkeen jokaisessa asunnossa lisää suora yhteys kylpyhuonetiloista takapihan terassille – porealtaalle tai paljullekin on täällä tilaa! 

Lataa tästä Kalliolan esite!

Laadukas kokonaisuus

 

Suunniteltu puurakenteinen kokonaisuus toteutetaan Laatutaloille tuttuun tapaan pieteetillä rakentaen laadukkaista aikaa kestävistä materiaaleista. Materiaalivalinnat ovat valittu modernilla twistillä perinteistä puurakentamista kunnioittaen – niiden huolto ja ylläpito talon elinkaaressa on huomioitu huolettoman elämän takaamiseksi. Tämä rivitalo edustaakin kokonaisuudeltaan urbaania omakotilalomaista asumista, jossa on maalaiselämän nostalgiaa läsnä. Ehdit vielä vaikuttamaan asunnon suunnitteluun ja materiaalivalintoihin.

Asuntojen perustiedot

Asunto 1:
  • Huoneistoala 112 m2
  • Varaston koko 21 m2
Asunto 2:
  • Huoneistoala 96 m2
  • Varaston koko 8 m2

Rivitalokokonaisuudessa on 97 neliön, kolmelle autolle mitoitettu autokatos, jossa on runsaasti säilytystilaa myös muille harrastusvälineille.

Asunto 3:
  • Huoneistoala 148 m2
  • Varaston koko 23,5 m2
  • Oma autokatos 17 m2

Olen kiinnostunut kohteesta Kalliola

Täydennä yhteystietosi ja valitse mistä asunnoista olet kiinnostunut niin olemme sinuun yhteydessä!

Minua kiinnostavat asunnot