Savulahden Arcadia, Jyväskylä

Massiivipuu-rivitalo Palokan Savulahdessa

Tervetuloa kotiin, luonnon ympäröimään ylellisyyteen – Massiivipuu-rakenteinen Rivitalokohde Arcadia edustaa modernia asumista ja ympäristöystävällisyyttä. Nämä ainutlaatuiset kaksikerroksiset kodit Palokan Savulahdessa kutsuvat
sinut sisään tilavuudellaan ja avaruudellaan. Päästöttömät M1-luokan pintamateriaalit yhdistyvät energiatehokkaisiin ratkaisuihin luoden kestävän ja terveellisen elinympäristön.

Kodin sydän on valoisa olohuone, jossa yli 6 metriä korkea tila luo ylellisen tunnelman auringonvalon ja luonnonkauniin maiseman kanssa. Parvekkeet, terassi ja oma piha tarjoavat tilaisuuden nauttia ulkoilmaelämästä ja lähiympäristön kauniista näkymistä Palokan parhaimmista korkeuksista.

Lataa Arcadian esite!

Rivitalo Arcadia – Savulahti Palokka

Modernia asumismukavuutta

Arcadiasta löytyy yhteisöllisyyttä – omat pihat ja yhteiset piha-alueet tarjoavat mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten pelailuun ja puutarhapalstaviljelyyn. Kaukolämpö, massiivipuurakenne ja energiatehokkaat ikkunat ja ovet ovat osa kestävää ja vastuullista arkea.

Sijainti tarjoaa alle viiden minuutin ajomatkan päässä olevat Palokan palvelut, sekä erinomaiset julkiset kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan. Alueella on myös monipuoliset ulkoilureitit aktiivista elämäntapaa arvostaville.
Tervetuloa nauttimaan luonnonläheisestä ylellisyydestä ja modernista elämäntavasta Palokan ylivertaisiin maisemiin!

 

 

 

 

Olen kiinnostunut kohteesta Savulahden Arcadia

Täydennä yhteystietosi ja kerro lyhyesti asuntotarpeestasi niin olemme sinuun piakkoin yhteydessä!

Minua kiinnostavat asunnot