Savulahti, Jyväskylä Palokka

Persoonallinen rivitalokohde

Laatutalot alkaa rakentamaan uudelle asuinalueelle Palokan Savulahteen 1000 m2 rakennusoikeuden omaavalle tontille persoonallisia rivitaloasuntoja atrium pihoilla ja talvipuutarhoilla. Suunnittelussa otetaan huomioon tämän päivän arvot niin elämän tarpeiden, materiaalien kuin rakennusteknisten asioiden suhteen. Mukavan rauhallinen Savulahden asuinalue sijaitsee Tuomiojärven tuntumassa joten liikkumaan ja luonnonrauhaan pääsee hetkessä. Koulu, päiväkoti ja muut arjen palvelut ovat myös lähietäisyydellä.

Tule vaikuttamaan suunnitteluprosessiin arkkitehtimme Siiri Turpeisen kanssa – tehdään kodistasi tarpeidesi ja toiveidesi mukainen.

Tule mukaan suunnitteluun!

 

Savulahden rivitalokohteeseen suunnitellaan noin kymmenen asunnon kokonaisuutta, joissa on tarkoitus toimia suunnittelun osalta asukkaiden ja arkkitehdin tiivissä yhteistyössä. Mitä aiemmin olet mukana kohteessa, sitä enemmän pääset vaikuttamaan omien mieltymystesi ja tarpeiden näkökulmasta. Arkkitehtimme Siiri Turpeinen ja Laatutalojen osaavat rakentamisen ammattilaiset yhdistävät osaamisensa kanssanne, jotta uuteen kotiin muuttaessa tuntisit astuvasi sisään omaan kotiisi.

Olen kiinnostunut kohteesta Savulahti

Täydennä yhteystietosi ja kerro lyhyesti asuntotarpeestasi niin olemme sinuun piakkoin yhteydessä!

Minua kiinnostavat asunnot