Me rakennamme Keski-Suomen kauneimmat kodit

Omakotitalot ja uudiskohteet avaimet käteen -palveluna

K-S Laatutalot Oy rakentaa omakotitaloja, piharakennuksia sekä muita uudiskohteita avaimet käteen -palveluna koko Keski-Suomen alueella – ja tarvittaessa kauempanakin. Olipa työmaasi pieni tai suuri, me rakennamme sinulle unelmiesi kodin! Omakotitalorakentamisessa olemme erikoistuneet kivitalojen ja puutalojen toteuttamiseen, mutta tavoitteemme on löytää juuri sinua parhaiten palveleva kokonaisratkaisu aina materiaalivalintoja myöten.

Kaupan päälle takaamme luotettavat toimitukset ja aina ystävällisen palvelun. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluvat kaikki uudisrakentamisen työvaiheet arkkitehdin tekemistä suunnitelmista aina rakentamiseen ja talon viimeistelyyn saakka. Olemme apunasi myös silloin, kun haluat tehdä paljon itse ja jättää vain osan rakentamisesta ammattilaisten huoleksi. Kauttamme saat myös lakisääteiset vastaavan mestarin palvelut.

Yhteistyökumppanit

Laaja yhteistyöverkostomme koostuu alansa huippunimistä, joten saat laaturatkaisut ja tiukkaa ammattitaitoa erikoisiimpinkin toteutuksiin. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse painia epäluotettavien urakoitsijoiden kanssa ja soitella eri yrityksiin tarjousten perässä. Kun valitset koko paketin meiltä, säästät aikaa ja saat monen yrityksen asiantuntevat palvelut käyttöösi helposti!