Mistä rakentuu laadukas koti?

Kivitalot

Jykevä ja sulavalinjainen kivitalo on luonteeltaan arvokas. Hyvin suunnitellulla ja rakennetulla kivitalolla on pitkä elinkaari, ja se säilyttää arvonsa vuodesta toiseen. Kivimateriaali mahdollistaa useiden erilaisten sisustus- ja pohjaratkaisujen valinnan, minkä lisäksi siihen on helppo yhdistää esimerkiksi näyttäviä lasiterasseja ja parvekkeita. Kivitalon massiivisuus mahdollistaa lämmön ja viileyden varaamisen seinärakenteisiin, jolloin kesäisin sisätilat ovat raikkaan viileitä ja talvisin kodikkaan lämpimiä.  Massiivisen kivirungon sekä toimivien rakennevalintojen yhdistelmä auttaa luomaan kivitalosta sekä kustannus- että energiatehokkaan kokonaisuuden.

Jokaisen talon pohjana toimii viihtyvyys ja toimivuus. Kokemuksen kautta osaamme suositella kivitaloihin juuri oikeanlaisia materiaaleja ja rakenneratkaisuja, joilla saadaan luotua talosta koti. Autamme huomioimaan talon suunnittelussa mahdolliset tulevat tarpeesi: kun kestävät seinärakenteet yhdistetään kevyisiin väliseiniin, kodin tiloja on helppo muokata tulevaisuudessa esimerkiksi työ- ja lastenhuoneita varten. Mikä parasta, saat kaiken halutessasi aina avaimet käteen -valmiiksi asti toteutettuna!

Puutalot

Puu on vahva osa suomalaista rakentamista. Puun ympäristöystävällisyys, keveys ja muunneltavuus tekevät siitä suosituimman materiaalivalinnan talorakentajille. Puutalo on lämminhenkinen, kodikas ja kustannustehokas rakennusvaihtoehto, joka mukautuu elämäntilanteen mukaan – sitä on helppo laajentaa ja pohjaratkaisuja vaivaton muuttaa vaikkapa kasvavan perheen tarpeisiin. Uusiutuvana luonnonvarana puu on myös ympäristöä kunnioittava valinta. Puu varastoi hiilidioksidia ilmakehästä, se on helppo kierrättää ja oikein rakennettuna ja hoidettuna puu on luja ja pitkäikäinen rakennusmateriaali.

Vuosien varrella olemme rakentaneet lukemattomia puutaloja omakotitaloista ja kesämökeistä aina huviloihin asti. Kokeneina rakentajina osaamme suositella hyväksi havaittuja pohjaratkaisuja ja materiaaleja sekä antaa ideoita yksilöllisen kokonaisuuden luomiseen. Rakennusvaiheessa toteutamme puutalon toiveitasi ja tarpeitasi tarkkaan kuunnellen aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tavoitteemme on rakentaa puutalokoti, joka on juuri kuten haluat sen olevan – halutessasi aina avaimet käteen -palveluna.

[rev_slider alias="toteutukset"]

Me rakennamme.

Rakennamme pienintä yksityiskohtaa myöten asiakkaidemme vaatimusten mukaisia omakotitaloja, piharakennuksia ja muita uudiskohteita Keski-Suomen alueella. Leipätyömme on toteuttaa avaimet käteen -palveluna taloja, jotka ovat kauniita, kestäviä ja laadultaan verrattomia – asiakkaidemme toiveiden tasoisia koteja.

Kaikki valmiina.

Tarjoamme asiakkaillamme helpon tavan rakentaa. Palveluumme kuuluvat kaikki uudisrakentamisen työvaiheet arkkitehtisuunnittelusta ja materiaalitoimituksista rakennustyöhön ja viimeistelyyn saakka. Kauttamme saat myös lakisääteiset vastaavan mestarin palvelut.

Hoidamme puolestasi koko rakennusurakan alusta loppuun, mutta olemme apuna myös silloin, kun haluat rakentaa itse ja jättää vain osan rakentamisesta ammattilaisten huoleksi.

Tunnemme Keski-Suomen.

Olemme rakentaneet Keski-Suomeen melkoisesti uusia kivitaloja ja puutaloja. Tunnemme tämän seudun vaatimukset ja haasteet kuin omat taskumme, ja siksi osaamme opastaa sinua sopivien materiaalien valinnassa koko rakennusprojektin ajan. Näitä tuotteita käyttäisimme, jos itse rakentaisimme itsellemme talon – saat siis takuuvarmasti tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja kestäviä.