Keinästen koti

Unelmien koti yksityiskohtia myöten

Keinästen 2 ½-kerroksinen hirsitalo nousi kangasmaisemaan Leppäveden rannalle. Heille oli heti alusta saakka selvää, että laadusta ei tingitä – olihan tavoitteena saada heille itselleen mieluinen koti, joka seisoo kauniilla paikalla.

Projekti alkoi tutkimalla huolellisesti, kenellä rakennusalan toimijalla on riittävän korkeat laatustandardit. Vaatimuksia kodille oli useita, ja etenkin kodin yksityiskohdilta odotettiin paljon. Talosta haluttiin esimerkiksi listaton, mikä tuntui olevan useille toimijoille hankala toteuttaa. Kun asiaa selviteltiin tuttavilta ja kavereilta, niin Laatutaloja suositeltiin eniten. Valinta oli siis lopulta aika selkeä.

1,5 vuotta kestäneen projektin aikana suunnitelmat ehtivät muuttua; esimerkiksi talon pinta-ala kasvoi kaksinkertaiseksi kodin aikana. Projektissa oli mukana kaksi arkkitehtiä, sisustussuunnittelija ja valaistussuunnittelija, jotta kokonaisuudesta saadaan täysin toiveita vastaava. Erityisen huolellisia haluttiin olla sisustusratkaisujen yksityiskohdissa. Lopputulos on kokonaisuus, joka toimii niin sijainniltaan, tilaratkaisuiltaan, valaistukseltaan kuin sisustukseltaan.

”Onnistuttiin siinä, että saatiin mitä haluttiin. Tänne on mukava tulla joka päivä. Olen todella tyytyväinen projektiin ja suosittelen Laatutaloja etenkin niille, jotka haluaa semmoisen tekijän, joka tekee todella korkeaa laatua ilman että tarvii kytätä ja valvoa. Saa mitä haluaa” – Lennu Keinänen