Nezirin ja Rantalan koti

Koti, jossa kroppa ja mieli palautuu

Suomen valovoimaisimpiin yleisurheilijoihin lukeutuva aitajuoksija Nooralotta Neziri toteutti yhdessä avopuolisonsa kanssa pitkäaikaisen haaveen omistusasunnosta vuonna 2019. Pariskunta oli saanut lähipiirin kautta suosituksia Laatutaloista, jolla sattui olemaan tyhjä tontti täydellisellä sijainnilla Jyväskylän keskustan liepeiltä.

Neziri ja Rantala pääsivät heti vaikuttamaan tulevan talon pohjaratkaisuihin ja muihin materiaaleihin, koska talonrakennusta ei oltu vielä aloitettu. Laatutalot avusti paria koko projektin ajan, jolloin heidän ei tarvinnut kantaa huolta projektin kulusta. Lähes ainoa stressiä tuottava asia Nezirille oli esimerkiksi keittiön värin tai muiden pintojen valinta. Laatutalot hoiti kaikki sähkö- ja LVI-työt kumppaneiden kautta, joten tästäkään ei tarvinnut huolehtia.

– Meille tuli heti ekoista keskusteluista tosi luottavainen fiilis, joka on tämmöisissä asioissa erittäin tärkeää. Tämä oli meidän ensimmäinen talonrakennusprojekti, joten kaikki oli meille tosi uutta. Tuntui että pysyttiin kärryillä koko ajan ja meistä pidettiin niin sanotusti hyvää huolta koko projektin ajan, Neziri kiittelee.

Kiireistä elämää viettävä pariskunta ei juurikaan tarvinnut viettää aikaa työmaalla, koska luottamus projektin läpivientiin oli kova. Uusi koti onkin vastannut kaikkia odotuksia niin laadun kuin fiiliksen osalta. Lopputulos läpäisi myös puuseppä-isoisän tekemän laatutarkastuksen.

– Olemme olleet kyllä todella tyytyväisiä. Koen että elämänlaatu on parantunut ja on semmoinen koti, jonka on saanut itse suunnitella vastaamaan meidän tarpeita. Myös isoisäkin sanoi että hyvin on tehty, Neziri naurahtaa ja lisää, että mieli ja kroppakin palautuu paremmin kuin aiemmin.